Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    20
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    End of Stream error

    I've run into the End of Stream error when connecting to a minecraft server myself a number of times before, but thankfully I havent as of late, and the last just solved itself it seemed.

    Hoever 1 of my friends keeps getting this error when connecting to my server, he's the only one, me and others can connect just fine .

    Does anyone know what to do about this? It seems he can connect to other servers though.
    This happend all a sudden since 2 days before and after the 1.3 update, so I cant blame it o that unfortunately.

    Any info would be appreciated...

    0 Not allowed!

  2. #2
    Super Magical Minecraft Magician
    Gameserver Support
    Multiplay UK
    Wahrheit's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Portland, Oregon US
    Posts
    1,714
    Thumbs Up
    Received: 24
    Given: 31
    EoS is MCNet's fault.

    0 Not allowed!

    If you're asking a Multiplay question and want the official answer, always raise a ticket or call the office
    The views expressed in the above post are mine alone and not necessarily those of Multiplay UK or anyone else.

  3. #3

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    20
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0
    That was my though aswell, but then why does only my server give him this error? make no sense to me

    0 Not allowed!

  4. #4
    Super Magical Minecraft Magician
    Gameserver Support
    Multiplay UK
    Wahrheit's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Portland, Oregon US
    Posts
    1,714
    Thumbs Up
    Received: 24
    Given: 31
    Dunno. His internet is probably balls.

    0 Not allowed!

    If you're asking a Multiplay question and want the official answer, always raise a ticket or call the office
    The views expressed in the above post are mine alone and not necessarily those of Multiplay UK or anyone else.

  5. #5
    themadman697's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Ireland
    Posts
    111
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0
    my friend had this problem before it was something to do with his router because it worked fine without it. i dont no what caused it though

    0 Not allowed!

  6. #6

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    20
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0
    Still no luck on getting back in my game, others work fine .
    Any suggestions on how to try to fix, other than what Google listed?
    (included reinstalling the game, firewall removal etc)
    Anything I might try on the server side even? idk, port change, reinstall, settings changes, anyting?..

    For example do i somehow have access to delete the world/players/playername.dat file??

    0 Not allowed!
    Last edited by eelco; 25th February 2011 at 03:13.

  7. #7
    Super Magical Minecraft Magician
    Gameserver Support
    Multiplay UK
    Wahrheit's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Portland, Oregon US
    Posts
    1,714
    Thumbs Up
    Received: 24
    Given: 31
    If you can't get past the first screen, use an old launcher. My launcher works wonders.

    0 Not allowed!

    If you're asking a Multiplay question and want the official answer, always raise a ticket or call the office
    The views expressed in the above post are mine alone and not necessarily those of Multiplay UK or anyone else.

  8. #8

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    20
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0
    Quote Originally Posted by Wahrheit View Post
    If you can't get past the first screen, use an old launcher. My launcher works wonders.
    Yeah I personally had that issue, but it seems unrelated to the EOS error, which is happening for a number of days now(since pre 1.3)

    0 Not allowed!

  9. #9
    Super Magical Minecraft Magician
    Gameserver Support
    Multiplay UK
    Wahrheit's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Portland, Oregon US
    Posts
    1,714
    Thumbs Up
    Received: 24
    Given: 31
    EoS has to do with connection to MCnet as well, though. Might be ISP related.

    0 Not allowed!

    If you're asking a Multiplay question and want the official answer, always raise a ticket or call the office
    The views expressed in the above post are mine alone and not necessarily those of Multiplay UK or anyone else.

  10. #10

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    20
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0
    Yeah we've filtered out everything else. even tried others accounts from the same computer, which was a no-go either, but from the same network did work.

    + I noticed there's no entry of him even trying to connect in my serverlogs.

    0 Not allowed!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error uploading map
    By Tripwyr in forum Minecraft
    Replies: 1
    Last Post: 14th February 2011, 00:56
  2. System Restore ... Bad Image error!?
    By Hatton in forum Software
    Replies: 2
    Last Post: 18th January 2009, 17:33
  3. Error when starting game!
    By Hatton in forum Call of Duty Series
    Replies: 0
    Last Post: 25th December 2008, 12:56
  4. S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
    By BullDog in forum S.T.A.L.K.E.R
    Replies: 38
    Last Post: 29th October 2008, 19:52
  5. Replies: 40
    Last Post: 9th July 2000, 15:19

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Multiplay
© 2014 Multiplay
Terms & Conditions | Privacy Policy | Support
Contact Us | All rights reserved